Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat

    Çimciden Organik Arpa Çimi Tozu 180g

    Üretici firma: Çimciden
    Besleyici süper gıdalar arasında öne çıkar. İçerdiği vitaminler, mineraller, enzimler ve klorofil ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu temel besinleri sağlar. Her gün harika hissetmenize ve genel sağlığınızı desteklemenize yardımcı olur. Arpa Çimi, arpa bitkisinin genç sürgünlerinden elde edilir. Bu genç sürgünler, arpa bitkisinin çim aşamasında, yani bitki henüz olgunlaşmadan önce toplanır. Arpa çimleri, besin değeri oldukça yoğun bir dönemden geçtikleri için birçok vitamin, mineral, enzim ve diğer besin öğelerini içermektedirler.
    Satıcı: Vegan Pazaryeri
    Kullanılabilirlik: Stokta var
    399,90 ₺
    kargo hariç
    i h

    Besleyici süper gıdalar arasında öne çıkar. İçerdiği vitaminler, mineraller, enzimler ve klorofil ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu temel besinleri sağlar. Her gün harika hissetmenize ve genel sağlığınızı desteklemenize yardımcı olur.

    Arpa Çimi, arpa bitkisinin genç sürgünlerinden elde edilir. Bu genç sürgünler, arpa bitkisinin çim aşamasında, yani bitki henüz olgunlaşmadan önce toplanır. Arpa çimleri, besin değeri oldukça yoğun bir dönemden geçtikleri için birçok vitamin, mineral, enzim ve diğer besin öğelerini içermektedirler.

    Sadece su ile tüketebileceğiniz gibi, smoothie ve meyve sularına, milkshake, bitkisel yoğurt ve bitkisel sütlü kahvaltılıklara, çorba, yemek ve salatalara tercihen 2 çay kaşığı (4 g) ekleyebilirsiniz. Bireysel ihtiyaçlarınıza göre kullanmanız tavsiye edilir.

    Arpa çimi tozu, güçlü besin bileşimi ile doludur. Vitamin ve besin maddelerinin kapsamlı kombinasyonu olan arpa çimi tozu, antioksidan, antibakteriyel ve antienflamatuar özelliklere sahiptir. Vücuda detoks uygulamak ve metabolizmayı düzenlemek için kullanılan sağlıklı bir süper besindir. Gerekli amino asitlerin hepsini bünyesinde barındırdığı için bütünsel bir protein kaynağıdır. Her gün harika hissetmenize ve genel sağlığınızı desteklemenize yardımcı olur.

    Arpa çimi tozu, arpa bitkisinin genç sürgünlerinden elde edilir ve gluten içermeyen bir besin takviyesi olarak kabul edilir. Arpa çimi, arpanın tohumları olmadan, bitkinin sadece çimlerinden elde edilir ve bu nedenle doğal olarak gluten içermez.

    Arpa çimi tozu, metabolizmayı hızlandırarak ve enerji seviyelerini artırarak kilo verme sürecine yardımcı olabilir. Ayrıca, lif içeriği sayesinde tokluk hissi sağlar.

     

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    Ürün etiketleri