Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat

    Şeker Hanım Şeker İlavesiz Ahudu Reçeli 300g

    Üretici firma: Şeker Hanım
    Uludağ’ın eteklerindeki 1600 rakımlı Alaçam köyünün yamaçlarından tek tek özenle toplanan taptaze ahududular bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor. Elma suyu doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması esası ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur. Tüm reçellerimiz ve marmelatlarımızda olduğu gibi geleneksel tarifler kullanılarak bakır kazanlarda ağır ağır pişirilmektedir. Meyvelerin muhteşem tatlarının, kokularının ve renklerinin korumasının sırrı da bu! Şekerhanım’ın 15 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince şeker ilavesiz ürünlerimiz sadece sezonluk taze meyve, elma suyu ve limon tuzu kullanılarak üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi ve glikoz şurubu içermemektedir. İçindekiler: Ahududu, elma suyu, limon tuzu
    Satıcı: Vegan Pazaryeri
    Kullanılabilirlik: Stokta var
    Eski fiyat: 175,00 ₺
    159,90 ₺
    kargo hariç
    i h

    Uludağ’ın eteklerindeki 1600 rakımlı Alaçam köyünün yamaçlarından tek tek özenle toplanan taptaze ahududular bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor.

    Elma suyu doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması esası ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.

    Tüm reçellerimiz ve marmelatlarımızda olduğu gibi geleneksel tarifler kullanılarak bakır kazanlarda ağır ağır pişirilmektedir. Meyvelerin muhteşem tatlarının, kokularının ve renklerinin korumasının sırrı da bu!

    Şekerhanım’ın 15 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince şeker ilavesiz ürünlerimiz sadece sezonluk taze meyve, elma suyu ve limon tuzu kullanılarak üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi ve glikoz şurubu içermemektedir.
    İçindekiler: Ahududu, elma suyu, limon tuzu

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
    Itz Nutz Kaju Krem Peynir imsi 170g resmi

    Itz Nutz Kaju Krem Peynir imsi 170g

    Süt ürünleri ve laktoz içermeyen, bitki bazlı ve Vegan besleniyorsanız, kahvaltılarınıza, ekmek ve krakerlerinize keyif katmaya geldik!
    169,80 ₺
    Itz Nutz Sade Sert Kaju Peynir imsi 100g resmi

    Itz Nutz Sade Sert Kaju Peynir imsi 100g

    Laktoz tüketemeyen bireyler için de sağlıklı bir alternatif olan kaju sert peynirlerimizin dışı daha sert bir kabuğa sahipken, içi daha yumuşak ve keyifli bir aromaya sahip. Organik, bitkisel bazlı ve vegan beslenirken, aynı zamanda çok lezzetli peynirler de yiyebilirsiniz!
    144,80 ₺
    Şeker Hanım Şeker İlavesiz Orman Meyveleri Reçeli 300g resmi

    Şeker Hanım Şeker İlavesiz Orman Meyveleri Reçeli 300g

    Uludağ’ın eteklerindeki köylerden olgunlaştıklarında toplanan leziz ve sulu yaban mersini, frenk üzümü, böğürtlen ve çilekler bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor. Elma suyunun doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.
    189,90 ₺
    Itz Nutz Fermente Süzme Kaju Yoğurt 450g

    Itz Nutz Fermente Süzme Kaju Yoğurt 450g

    Vegan mantılara, bitkisel dolmalara eşlik edecek 'O' vegan yoğurt bulundu! Laktozsuz ve glutensiz vegan yoğurt lezzetini çok seveceksiniz!
    193,80 ₺
    Ürün etiketleri