Arama
Menu Kapat

Şeker Hanım Şeker İlavesiz Ayva Reçeli 300 g.

Üretici firma: Şeker Hanım
Bursa’nın Gürsu ilçesinde yetişen ve mevsiminde toplanan Eşme ayvası bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor. Elma suyu doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması esası ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.
Satıcı: Vegan Pazaryeri
Kullanılabilirlik: Stokta var
194,90 ₺
kargo hariç
i h

Bursa’nın Gürsu ilçesinde yetişen ve mevsiminde toplanan Eşme ayvası bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor.

Elma suyu doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması esası ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.

Tüm reçellerimiz ve marmelatlarımızda olduğu gibi geleneksel tarifler kullanılarak bakır kazanlarda ağır ağır pişirilmektedir. Meyvelerin muhteşem tatlarının, kokularının ve renklerinin korumasının sırrı da bu!

Şekerhanım’ın 15 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince şeker ilavesiz ürünlerimiz sadece sezonluk taze meyve, elma suyu ve limon tuzu kullanılarak üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi ve glikoz şurubu içermemektedir.
İçindekiler: ayva, elma suyu ve limon tuzu.

Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
Naturiga Nutritional Yeast (Besin Mayası) 100 g

Naturiga Besin Mayası (Nutritional Yeast) (Besin Mayası) 100 g

Vegan yemeklerinizin besin değerini arttırırken peynirimsi bir lezzet katmak ister misiniz? Yüksek protein oranı ve B12, folik asit ve çinko içeren Naturiga Besin mayasını vegan tariflerinizde deneyin! "Besin Mayası: Lezzetin sırrı, doğal ve besleyici dokunuş!"
269,00 ₺ 242,10 ₺
Bitki Bazlı Schnitzel 190 g (95 g x 2 adet)

Veggy Bitki Bazlı Schnitzel 190g (95 g x 2 adet)

Bitkisel şinitzelin yeni hali Veggy'den!
229,00 ₺ 194,65 ₺
Dias Special Çikolata Kaplı Gofret 23g

Dias Special Çikolata Kaplı Gofret 23g

Dias Special Çikolata Kaplı Vegan Gofret Glutensiz, Düşük Proteinli beslenenler ve Veganlar için çok lezzetli bir atıştırmalıktır!
44,90 ₺
Itz Nutz Fermente Süzme Kaju Yoğurt 450g

Itz Nutz Fermente Süzme Kaju Yoğurt 450g

Vegan mantılara, bitkisel dolmalara eşlik edecek 'O' vegan yoğurt bulundu! Laktozsuz ve glutensiz vegan yoğurt lezzetini çok seveceksiniz!
259,80 ₺
Ürün etiketleri