Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat

    Şeker Hanım Şeker İlavesiz Ayva Reçeli 300 g.

    Üretici firma: Şeker Hanım
    Bursa’nın Gürsu ilçesinde yetişen ve mevsiminde toplanan Eşme ayvası bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor. Elma suyu doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması esası ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.
    Satıcı: Vegan Pazaryeri
    Kullanılabilirlik: Stokta var
    129,90 ₺
    kargo hariç
    i h

    Bursa’nın Gürsu ilçesinde yetişen ve mevsiminde toplanan Eşme ayvası bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor.

    Elma suyu doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması esası ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.

    Tüm reçellerimiz ve marmelatlarımızda olduğu gibi geleneksel tarifler kullanılarak bakır kazanlarda ağır ağır pişirilmektedir. Meyvelerin muhteşem tatlarının, kokularının ve renklerinin korumasının sırrı da bu!

    Şekerhanım’ın 15 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince şeker ilavesiz ürünlerimiz sadece sezonluk taze meyve, elma suyu ve limon tuzu kullanılarak üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi ve glikoz şurubu içermemektedir.
    İçindekiler: ayva, elma suyu ve limon tuzu.

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    *
    *
    *
    Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
    Dias Special Çikolata Kaplı Gofret 23g

    Dias Special Çikolata Kaplı Gofret 23g

    Dias Special Çikolata Kaplı Vegan Gofret Glutensiz, Düşük Proteinli beslenenler ve Veganlar için çok lezzetli bir atıştırmalıktır!
    27,90 ₺
    Cheezmir Smoked Vegan 250gr Dilimli

    Cheezmir Smoked Peynir imsi Vegan 250gr Dilimli (Bitkisel Gıda)

    Şef, mükemmel füme vegan peyniri yapmanın yolunu biliyor, Yoğun ama pürüzsüz, iyi ayarlanmış füme aromalı. % 100 vegan,% 100 lezzetli, tek başına tadını çıkaracaksınız.
    99,90 ₺
    Fomilk Zahterli Sürülebilir Kıvam 125g (Bitkisel Gıda) resmi

    Fomilk Zahterli Sürülebilir Kıvam 125g (Bitkisel Gıda)

    Türkiye'nin bitkisel süt markası Fomilk'in bitkisel bazlı sürülebilir kıvamları! Hindistan Cevizi bazlı ve hayvansal süt içermeyen Fomilk'lerin Tek başlarına tadını çıkar ya da kahvaltıda, sandviçlerde, yemeklerde veya gönlün nerede isterse kullan!
    64,00 ₺
    Yaşam Vegan Tofu L 250g

    Yaşam Vegan Tofu L 250g

    Tofu parçalarını küp küp keserek çorbalara ekleyebilirsiniz. Tofuyu ezerek ve baharatlayarak sandviçlerinizde kullanabilirsiniz. Tofu püresi, ekmek kırıntısı, soğan rendesi ve çeşitli baharatlar kullanarak tofu burgerler pişirebilirsiniz. Yemeklerde krema kullanmak yerine tofu püresi kullanabilir, çok daha sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz. Tofuyu küp küp keserek salatalarınıza katabilir, salatanızın doyuruculuğunu artırabilirsiniz. Dilerseniz tofuyu tatlılarınızda kullanmanız da mümkün! Tofuyu eritilmiş çikolatayla karıştırarak pastalarınızda kullanabilirsiniz
    129,90 ₺
    Ürün etiketleri