Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat

    Şeker Hanım Şeker İlavesiz Böğürtlen Reçeli 300 g.

    Üretici firma: Şeker Hanım
    Uludağ’ın eteklerindeki Gözede köyünden olgunlaştıklarında toplanan leziz ve sulu böğürtlenler bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor. Elma suyunun doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur
    Satıcı: Vegan Pazaryeri
    Kullanılabilirlik: Stokta var
    109,90 ₺
    kargo hariç
    i h

    Uludağ’ın eteklerindeki Gözede köyünden olgunlaştıklarında toplanan leziz ve sulu böğürtlenler bu geleneksel reçele rengini ve lezzetini veriyor.

    Elma suyunun doğal işlemler sonucu kokusu ve tadından arındırılarak reçel ve marmelatlarımızda doğal şeker yerine kullanılması ile üretilmektedir. Şeker hastaları ve şeker tüketmek istemeyenler için uygundur.

    Tüm reçellerimiz ve marmelatlarımızda olduğu gibi geleneksel tarifler kullanılarak bakır kazanlarda ağır ağır pişirilmektedir. Meyvelerin muhteşem tatlarının, kokularının ve renklerinin korumasının sırrı da bu!

    Şekerhanım’ın 17 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince şeker ilavesiz ürünlerimiz sadece sezonluk taze meyve, elma suyu ve limon tuzu kullanılarak üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi ve glikoz şurubu içermemektedir.
    İçindekiler: böğürtlen, elma suyu ve limon tuzu.

    Hiçbir katkı maddesi ve glikoz şurubu içermemektedir.

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    *
    *
    *
    Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
    YokEt Glutensiz Bitkisel Köfte 300g resmi

    YokEt Glutensiz Bitkisel Köfte 300g

    Bitkilerin gücüne inanın vegan köfteler vardır! 12 adet köfte içerir. Yoket köftesini pişirmeden bir kaç saat önce +4 derece buzdolabında çözdürerek veya çözdürmeden pişirip tüketebilirsiniz. Önceden orta-yüksek ateşte ısıtılmış tavaya, ızgaraya ya da mangala köfteyi atın, her iki tarafını eşit sürelerde pişirin. Dondurulmuş köfteler için her bir yüzeyi 2-2,5 dakika, çözündürülmüş köfteler için her bir yüzeyi 1-1,5 dakika kadar pişirin.
    159,90 ₺ 119,92 ₺
    Şeker Hanım Kahvaltılık Sos Acuka 250 g.

    Şeker Hanım Kahvaltılık Sos Acuka 250g

    Özenle ve mevsiminde toplanmış domates ve biber, taze zeytinyağı, ceviz, sarımsak ve baharatlarla harmanlanmasından elde edilen bu benzersiz karışım, Şekerhanım’ın en çok satan ürünü olmasının gururunu yaşıyor.
    99,90 ₺
    Furora Greek White Vegan Beyaz Peynir imsi 450g resmi

    Furora Greek White Vegan Beyaz Peynir imsi 450g

    Bitkilerin gücüne inanın! Vegan peynirler vardır!
    144,90 ₺
    Newer Foods Bitki Bazlı Kebap 160 gr resmi

    Newer Foods Bitki Bazlı Kebap 160 gr

    Gıda Bilim İnsanları ve Gurme Şefler Tarafından Geliştirilen Lezzetli, Sürdürülebilir ve Bitki Bazlı Newer Kebap ile kendinizi yenileyin.
    94,90 ₺
    Ürün etiketleri