Arama
Menu Kapat

Şeker Hanım Biber Salçası 250 g.

Üretici firma: Şeker Hanım
Biber ve tuzdan ibaret. Geleneksel yöntemlerle hazırlanmış yerel biber salçası. Bursa bölgesinin özenle toplanan biberleri bu geleneksel salçaya rengini ve lezzetini veriyor. Şekerhanım’ın 17 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince ürünlerimiz sezonluk taze meyve ve sebzeler kullanılarak üretilmektedir.
Satıcı: Vegan Pazaryeri
Kullanılabilirlik: Stokta var
189,90 ₺
kargo hariç
i h

Biber ve tuzdan ibaret. Geleneksel yöntemlerle hazırlanmış yerel biber salçası.

Bursa bölgesinin özenle toplanan biberleri bu geleneksel salçaya rengini ve lezzetini veriyor.

Şekerhanım’ın 17 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince ürünlerimiz sezonluk taze meyve ve sebzeler kullanılarak üretilmektedir.

İçindekiler: biber ve tuz.

Hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermemektedir.

Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
Şeker Hanım Domates Salçası 250 g.

Şeker Hanım Domates Salçası 250 g.

Domates ve tuzdan ibarettir. Geleneksel yöntemlerle hazırlanmış yerel ürün. Bursa’nın Mudanya yöresinin (yöremiz) özenle toplanan domatesleri bu geleneksel salçaya rengini ve lezzetini veriyor. Şekerhanım’ın 17 yıllık tecrübesi, sağlıklı ve doğal yaşama olan inancı gereğince ürünlerimiz sezonluk taze meyve ve sebzeler kullanılarak üretilmektedir.
179,90 ₺
YokEt Glutensiz Bitkisel Köfte 300g resmi

YokEt Glutensiz Bitkisel Köfte 300g

Bitkilerin gücüne inanın vegan köfteler vardır! 12 adet köfte içerir. Yoket köftesini pişirmeden bir kaç saat önce +4 derece buzdolabında çözdürerek veya çözdürmeden pişirip tüketebilirsiniz. Önceden orta-yüksek ateşte ısıtılmış tavaya, ızgaraya ya da mangala köfteyi atın, her iki tarafını eşit sürelerde pişirin. Dondurulmuş köfteler için her bir yüzeyi 2-2,5 dakika, çözündürülmüş köfteler için her bir yüzeyi 1-1,5 dakika kadar pişirin.
210,00 ₺ 189,00 ₺
Bitki Bazlı Schnitzel 190 g (95 g x 2 adet)

Veggy Bitki Bazlı Schnitzel 190g (95 g x 2 adet)

Bitkisel şinitzelin yeni hali Veggy'den!
229,00 ₺ 194,65 ₺
Şeker Hanım Kahvaltılık Sos Acuka 250 g.

Şeker Hanım Kahvaltılık Sos Acuka 250g

Özenle ve mevsiminde toplanmış domates ve biber, taze zeytinyağı, ceviz, sarımsak ve baharatlarla harmanlanmasından elde edilen bu benzersiz karışım, Şekerhanım’ın en çok satan ürünü olmasının gururunu yaşıyor.
189,90 ₺
Ürün etiketleri