Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat

    Aromatika Paçuli ve Amber Aromalı Çubuk Tütsü

    Üretici firma: Aromatika
    Enerji temizliği yaparken, odak arttırırken, zihninizi veya çakralarınızı açarken, duygusal anlamda iyi hissetmek istediğinizde veya sadece bulunduğunuz ortamın güzel kokmasını istediğinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. İçeriği doğal ağaç tozundan yapıldığı için kömür kullanılarak yapılan tütsüler gibi sağlığınızı olumsuz etkilemez. Daha az duman çıkararak sizi rahatsız etmez, boğazınızda veya burnunuzda kuruluk veya yanma yapmaz. Üretimi organik bambu çubuğa sarılarak yapılır. Sürdürülebilir tarım ile elde edilen mahsuller kullanılarak imal edilir. Ahşap tozu eklendiği için petrol ürünleri, kömür vb. maddeler içermez. Sağlığa zararlı herhangi bir kimyasal bileşene yer verilmemektedir. Bitkisel içeriklerle elde edilir, vegan bir tütsüdür. Herbir tütsü paketinde 20 adet tütsü çubuğu bulunmaktadır.
    Satıcı: Vegan Pazaryeri
    Kullanılabilirlik: Stokta var
    49,90 ₺
    kargo hariç
    i h

    Aromatika Patchouli & Amber Çubuk Tütsü, hem paçuli hem amber reçinesinden elde edilen özel bir tütsüdür. Odunsu ve hafif tatlı kokusu sayesinde birçok koku notasına ev sahipliği yapar. Doğal yapısından dolayı bunaltıcı olmayan bir etki bırakır. Kimyasal madde kullanılmadan imal edildiği içinse her bireyin kullanabileceği bir üründür. Amber ve paçuli esansları, organik yapıları sayesinde aromaterapi de yapabilmektedir.

    Tütsülerin üretiminde koku esanslarının ahşap tozuyla karıştırılması gerekir. Homojen hale gelen ve katı formda olan bu karışım, bambu çubuklarının üzerine sarılır. Tütsüler, yakılmaya hazırlanmak üzere serin ve kuru alanda bir süre bekletilir. Tamamen kuru bir forma geldiklerinde çakmakla tutuşturularak duman eşliğinde koku yaymaya başlarlar.

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
    YokEt Etsiz Çıtır Schnitzel 200g resmi

    YokEt Etsiz Çıtır Schnitzel 200g

    Bitkisel Schnitzel'in yeni hali YokEt farkıyla!
    Soğuk Zincir
    Donuk Ürün
    265,00 ₺ 238,50 ₺
    Soyfa Tempeh 400g fermente soya ürünü ön görünüm

    Soyfa Tempeh 400g

    Soyfa'dan yepyeni bir vegan lezzet: Tempeh! Fermente soya fasulyesinden hazırlanan, yoğun dokusu ve kendine özgü lezzetiyle farklı tariflerde kullanabileceğiniz Soyfa Tempeh şimdi sofralarınızda. Tempehinizde SİYAH SPORLAR mevcut olabilir. Fermantasyonun bir sonucudur ve bozulma belirtisi DEĞİLDİR.
    Soğuk Zincir
    299,90 ₺
    Burcu Kimchi 200g resmi

    Burcu Kimchi 200g

    Kore mutfağının dünyaca sevilen geleneksel lezzetlerinden kimchi, sebzelerin baharatlarla harmanlanıp fermente edilmesiyle hazırlanan, kendine özgü ekşi, hafif acılı ve yoğun aromalı bir üründür. Burcu Kimchi, çıtır Çin lahanası ve beyaz turpun; yeşil soğan, kuru soğan, sarımsak ve zencefil gibi aromatik sebzelerle buluştuğu özel bir karışımdır. Tatlı ve acı biberlerin verdiği karakteristik lezzet, soya sosuyla tamamlanırken hafif tatlı ve baharatlı aroması sofralara farklı bir dokunuş katar. Tek başına meze veya garnitür olarak tüketebileceğiniz gibi; pilav, noodle, ramen, sebze yemekleri, sandviç ve bowl tariflerinin yanında da servis edebilirsiniz.
    159,90 ₺
    Metro Chef Vegan İçli Köfte

    Metro Chef Vegan İçli Köfte

    Metro Chef Vegan İçli Köfte, kıyma yerine patates, soya, havuç ve sebzelerle hazırlanan iç harcıyla, vegan beslenenler için mükemmel bir alternatiftir. Hem lezzetli hem de pratik bir seçenek arayanlar için ideal.
    Soğuk Zincir
    Donuk Ürün
    159,90 ₺
    Ürün etiketleri