Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat

    Üzgünüz - bu ürün artık mevcut değil!

    Eyüp Sabri Zeytinyağlı El ve Vücut Losyonu 250ml

    Üretici firma: Eyüp Sabri Tuncer
    Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. İnsan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler ve paraben içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Hayvansal yağlar içermemekle birlikte vegan sertifikalıdır. Gluten içermez. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El ve Vücut Losyonu paraben içermeyen doğaya saygılı özel formülü sayesinde her cilt tipine uyum sağlar, mükemmel bir bakım uygular ve cildiniz tarafından hızla emilir.
    Satıcı: VPYRetro
    Kullanılabilirlik: Bu ürün ne yazık ki stoklarımızda kalmamıştır.
    24,00 ₺
    kargo hariç

    Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir. İnsan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler ve paraben içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Hayvansal yağlar içermemekle birlikte vegan sertifikalıdır. Gluten içermez.

    Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El ve Vücut Losyonu paraben içermeyen doğaya saygılı özel formülü sayesinde her cilt tipine uyum sağlar, mükemmel bir bakım uygular ve cildiniz tarafından hızla emilir. Cildin daha fazla nem tutmasını sağlayan Ecocert sertifikalı aktif madde bileşimi ile nem mıknatısı görevi görür. Doğal zeytinyağlı içeriğiyle cildinize bebek teni yumuşaklığı kazandırırken E Vitamini ile zenginleştirilen formülü hücreleri korur, onarır ve güçlendirir. İçeriğindeki ekstra nemlendiricilerle güneş sonrası kuruyan ve yıpranan cildinize tazelik katarken teninizdeki bronzluğun uzun süre kalmasını sağlar, serinlik ve ferahlık hissi verir.

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
    DERMOKİL Doğal Sarımsak Özlü Şampuan 400 ml

    Dermokil Doğal Sarımsak Özlü Şampuan 400ml

    Dermokil Sarımsak Özlü Şampuan, dökülme karşıtı formülüyle zayıf ve yıpranmış saçları güçlendirmeye yardımcı olur. Sarımsağın doğal çinko içeriği ve kilin arındırıcı gücüyle saçlarınıza derin temizlik ve bakım sunar.
    89,90 ₺
    Fomilk Badem 1L

    Fomilk Badem 1L

    Tatlı dokunuşlu, %100 bitkisel Fomilk Badem Sütü ile kahvaltıdan kahve molasına her anına doğallık kat. İlave koruyucu, yapay aroma ve laktoz içermez; beyaz bademlerin sade lezzetiyle hem hafif hem doyurucu.
    175,00 ₺
    Fomilk %100 Antep Fıstığı Ezmesi 175g resmi

    Fomilk %100 Antep Fıstığı Ezmesi 175g

    Fomilk %100 Fıstık Ezmesi sadece Antep fıstıklarından yapılıyor ve hiçbir katkı içermiyor. Tek başına tadını çıkar veya kahvaltı kasene kat, smoothielerde, tatlılarda, keklerde veya gönlün nerede isterse kullan.
    799,00 ₺
    Olea Vera SHİNE Nemlendirici Yüz Kremi resmi

    Olea Vera SHİNE Nemlendirici Yüz Kremi

    Antiaging Etkili Su Bazlı Nemlendirici Krem - Tüm ciltler
    750,00 ₺