Arama
Ürün Kategorileri
    Menu Kapat
    Glutensiz

    Naturiga Sıkılabilir %100 Fıstık Ezmesi 240g

    Üretici firma: Naturiga
    Kavrulmuş yer fıstığı ile üretilmiş, süper akışkan %100 fıstık ezmesi ile lezzet ve protein bir arada. %100 fıstıktan yapılmış, son derece pürüzsüz, kullanımı kolay, sıkılabilir fıstık ezmesi. Kahvaltı masalarına, spor öncesi veya sonrası tüm anlarınıza kolayca lezzet katmak için bir sadece çalkalayın ve dökün!
    Satıcı: Vegan Pazaryeri
    Glutensiz Glutensiz
    Kullanılabilirlik: Stokta var
    240,00 ₺
    kargo hariç
    i h

    Kavrulmuş yer fıstığı ile üretilmiş, süper akışkan %100 fıstık ezmesi ile lezzet ve protein bir arada. %100 fıstıktan yapılmış, son derece pürüzsüz, kullanımı kolay, sıkılabilir fıstık ezmesi.

    Kahvaltı masalarına, spor öncesi veya sonrası tüm anlarınıza kolayca lezzet katmak için bir sadece çalkalayın ve dökün!

    Eşsiz, lezzetli tadı ve son derece akışkan, pürüzsüz dokusuyla dökmek ve süslemek için zahmetsiz ve mükemmeldir. Kavrulmuş fıstıklardan yapılmıştır.

    Naturiga'nın diğer tüm ürünleri gibi kuruyemiş ezmeleri de
    GLUTEN İÇERMEZ & VEGAN BESLENMEYE UYGUNDUR.


    ÖNEMLİ NOT:
    ÜRÜNÜMÜZÜN DOĞASI GEREĞİ BİR SÜRE SONRA YAĞI AYRIŞABİLİR.
    BU DOĞAL VE BEKLENEN BİR SONUÇTUR.
    240 GRAMLIK AMBALAJINDA, HER KULLANIMDAN ÖNCE SIKICA ÇALKALA :) KAŞIKLA KARIŞTIRMA ZAHMETİNE GİRMEDEN LEZZETLİ TÜKETİMİN KEYFİNE VAR!

    0.0 0
    Kendi görüşünü yaz Kapat
    • Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum yazabilir
    *
    *
    • Kötü
    • Mükemmel
    Bu Ürünü Alanlar Bunları da Satın Aldı!
    Lethe Jalapeno Şili Vegan Sucuk 150g resmi

    Lethe Jalapeno Şili Vegan Sucuk 150g

    Lethe Vegan Sucuk lezzeti acının dayanılmaz hafifliğiyle buluştu!
    165,00 ₺
    Tellioğlu Vital Buğday Gluteni 400g

    Tellioğlu Vital Buğday Gluteni 400g

    Orta çağdan beri keşişler tarafından hazırlanan ve bitkisel et olarak bilinen "Seitan"ın ana maddesi bilindiği üzere buğday glutenidir. Şimdi kendi sucuk ve köftelerinizi yapmaya hazır mısınız?
    299,90 ₺ 269,91 ₺
    Soyfleks Soya Kıyması 400g

    Soyfleks Soya Kıyması 400g

    Soya proteini tekstüre edilmiş (proteini artırılmış) yağsız soya ununun basınç ve sıcaklık altında sıkıştırılması ile elde edilen doğal ve katkısız bir üründür. Tane yapısına göre granül veya küp şeklinde olabilir. Genetiği değiştirilmemiş soyadan üretilmiştir.
    149,00 ₺